Even voorstellen

Patricia Tillemans

Barista en Koffiebrander, Koffie is haar passie

“Vanaf het branden van de koffie tot de laatste drup in het kopje… Patricia heeft alle facetten bewandeld als koffiebrander. Zij is het hart van de espressobar en de winkel. Met liefde bediend ze onze gasten van heerlijke koffie en thee met “homemade” gebak en lekkernijen. Ook kan ze u feilloos vertellen welke koffie’s Bici barista Coffee voor u in petto heeft en zelfs vers malen voor u als u zelf geen bonenmaler heeft.”

Roy Truijen

Barista trainer en espressotechneut

“Roy kan van een heerlijke kop koffie echt genieten. Met zorg leert hij u aan hoe u thuis of in de horeca een goede kop koffie voor uw gasten kunt bereiden. Ook met technische vragen kunt u bij hem terecht. Verder is Roy meestal onderweg met trainingen en mobiele opdrachten want dit doen ze nog steeds met veel passie en toewijding. In Nederland, Duitsland en België is hij veel te vinden op beursen, evenementen en festivals waar hij enthousiast de koffie bereidt.”

Wat is de beste keuze voor jou thuis, op het werk of in uw horecabedrijf? Voor alle manieren van koffie bereiden kan ik je adviseren op technisch vlak, en dit vervolgens in de praktijk brengen en aanleren.”