Coffee workshop

Bici Barista geeft u en uw vrienden of collega’s een workshop Koffie bereiden, thuis of op een andere locatie!

U krijgt alle informatie over de oorsprong van de koffie, de soorten koffiebonen en de verschillende melanges en single origine. Het is vooral proeven, maar ook ruiken en zien waar u straks goede koffie aan kunt herkennen. Ook vertellen wij u de fijne kneepjes van koffie bereiden en mag u zelf enkele manieren van koffie zetten doen, zoals het malen van de bonen, want dat is een belangrijk onderdeel van de perfecte koffiebelevenis. De kosten zijn vanaf €39,95 p.p.

De basis van meerdere koffievarianten is de perfecte Espresso. Maar hoe zet u de perfecte Espresso? Na deze workshop weet u daar alles van. Ook het melk opschuimen wordt niet vergeten, om die overheerlijke Cappuccino met dat het leuke hartje of een perfect opgedeelde Latte Macciato te serveren.

Horeca trainingen voor bedrijven

Bici Barista heeft veel expertise op het gebied Horeca. Al onze trainers hebben hun strepen behaald in deze branche en kennen de werkdruk en opstakels die dit met zich meebrengt.  Zij helpen u perfect bij het bepalen van uw koffiekeuze en geven advies over verschillende koffie-zetmethodes. Het is van belang dat uw personeel deze kwaliteiten ook kan overbrengen aan uw gasten. Daarvoor verzorgt Bici Barista speciale trainingen voor Horeca bedrijven. Wij leren u en uw personeel, desgewenst op uw eigen espressomachine, alles over hoe u het maximale resultaat bereikt met uw koffiekeuze en uw espressomachine. Onderwerpen zoals: “Hoe kijg ik snelheid in mijn orders?”, de valkuilen bij koffiezetten kost omzet, presentatie en latte art passeren de revue. En met simpele technieken en vrijwel geen tijdsverlies zodat ook de meest drukke Coffee Bar, restaurant of Bistro een mooie koffie gaat serveren.